svar på kommentar!

<3


... ja vad säger man!

hatar kyla, i morse så hade kallvattnet frysit och nu så går det inte att diska i maskinen, det piper som att nåt är fel? tänk om det gått sönder, ååh irriterande!

Sen är det massa annats skit som gör mig både arg och ledsen, orkar inte med det här mer nu, kanske dax att ta tag i saker o ting, det känns för privat för att skriva här, men har lixom ingen att snacka ut med, känns det som ibland! Så då vill man skriva om det, men men..
Vill lixom inte snacka så mkt heller, för jag skäms så jävligt över hela situationen, men det är fan inte jag som ska göra det, men ändå gör man det!!

NEJ, jobba hela helgen så då slipper jag eländet, tänka på annat!
Kommer sakna alex så klart <3 min ögonsten och hade det inte vart för han så..


push/styrka

kört ett till pass idag, och i morgon äre afrikanskdans!
Veckans höjdpunkt det!

fyfan vad kallt det är då, vill helst gå i ide.
trodde våren skulle komma men icke..

Bakat över 50 bullar idag, ska nog baka en till sats i morgon så det finns så folk kan äta mer än en om dom vill ha, på dopet alltså! :) Haha inte så att man bjuder hem någon på fika och det behövs 50 bullar ;)

åh är så trött så ska gå o lägga mig o sova, är lite orolig nu,för alex sover på rygg ju, eller ja gjorde, i morse när jag kom upp så låg han på mage och jag tycker det är lite obehagligt, han rullar ju så själv så vad gör man?
Ska man låta dom ligga så eller vad? Jag vände han i morse runt 6 tiden, då vaknade han ju o vart skit arg, tacka fan för det, men jag har läst så mkt om spädbarnsdöd osv, usch, är livrädd för sånt.
Hur gör ni?

köpt ny bilbarnstol idag, så jäkla nöjd.
En graco, sån har vi nu med fast bara som babyskydd, nu äre en riktig som ska vara ett tag! :)
Ska till volvo o ta bort krockkudden också! Måste ringa i morgon!

Aja, god natt på er, så jäkla trött!



*

Dagen's kläder: fårtofflor, myskläder 
Dagen's dryck: kaffe med mjölk.
Dagen's viktigaste: Träning, alexander, kaffedrickning med sophie!
Bästa orden: idag? har inte pratat så mkt men hmm.. lär väl vara alex så dom jag tycker låter som han säger Ma - Ma, men kan inbilla mig ;) risken finns!



å less å less ååååhåå.

så jävla less på mig själv, hitta man ju visst kakor här hemma, som någon har köpt hem och jag vet inte vem, men det var ballerina kladdkaka, som JAG älskar!
Oops, slank i 5 st på raken, hann knappt svälja!
Vilket jävla as man är, fyfan, slå mig på fingrarna, nån?

men kan ju trösta mig med att jag inte unnat mig nåt i helgen då man jobbat, men vad fan det är måndag och träningen börjar i morgon igen efter helgen, fyfyfyfyfyfyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, vad sur jag är på mig själv, och känner magen sväller och skinnet brister, så känns det.. Sjukt ja! Jag är sjuk när det gäller utseende, sjukligt utseende fixerad, dom andra som brukar vara det har OFTAST koll på hur man ser ut och vad man stoppar i sig, har jag de? NÄ! Oftast men sen trillar man visst över kakpaketet! usch!

JAJA, ska väl tända lite ljus och dimpa ner i soffan ja, kanske får nå ryck o kör lite magträning i soffan samtidigt som resten av kakorna slinker i ;) hahah nää så fullt störd är jag inte!

Alexander har asgarvat hela dagen, speciellt när vi badade och jag skvätte vatten på han, helt galen, skratta så han vickade bakåt nästan! :) Mammas sötis, mammas allt! <3


em jobb, tredje dagen irad!

Mja, sista eftermiddagen ikväll, det tackar vi för, inte mitt favoritpass direkt.
Inatt har vi sovit, och sovit och sooovit! Det tackar man för!
Har nyss kommit hem från min bästa sandra, kaffe och änglagöra ;P hehe eller ja hon min såg ut som tänkerintesägavad!

Alex somnade i vagnen så det blir sen lunch för han idag, skönt med lite egen tid innan klockan rusar på och man ska jobba, igår vart jag själv på bygget för en vart visst magsjuk, så jag gjorde alla själv, förutom dubbeljobbet!
Man är bra duktig och kul äre att pensionärerna blir sura när annan personal än mig kommer :) Hon som skulle jobba med mig kom till en dam och damen ifråga utbrast : JAHA, här kommer du och jag som trodde att det var Elin som skulle komma, när kommer elin? :)

aja, brist på att skriva nåt.



svar på kommentar

till sandra:
Tack :)
Fick dock inte dit presentationsbilden, hade velat haft kort som jag knäppt där men så händig är jag inte ;)
Typ så som du har! :)


NJA, om man ska äta lite innan man ska i väg och slita häcken av sig idag igen!
Börjar bli förkyld med, så jävla tung i huvudet och snorig! :s
Men men, ta tjuren i hornen heter det väl..  Pengarna som är viktiga ;) haha

Sitter i valet hur jag ska göra med mitt hår, mörktmörkt eller mörkt med ljusa slingor..
Mitt långlånga hår kvar eller långkort? ÅH beslutsångest.
Tips?


sviiinkallt!

Ja fyfan! Här sitter man o eldar och med ljusen tänd och dricker hett kaffe! Fyfan vad kallt det är!
Inte roligt att jobba inom hemtjänst i denna kyla kan jag tala om, nyckeln fryser fast i handen på en..
Igår på jobbet gjorde jag nåt så pinsamt så ni fattar inte..
Skulle åka på en våning, men råkade tydligen åka en våning extra, jag plingar på och försöker öppna dörren, men nyckeln passar inte, såg namnet på dörren och OOPS! Fel dörr.. hahahah fy!
smet en trappa ner för att ingen skulle hinna öppna, förstå den som var där inne, vad rädd den måste vara, en främmande kvinna som försöker öppna deras dörr.. HAHA

Happ, typ 4 natten nu som alex inte vill sova, sover tio minuter, sen vaknar o skriker, ger han mat, somnar, skriker, nattar om och han vaknar, så har vi hållt på hela natten, sen i morse kom han till oss och då minsann ska han sova.. Nu är han helt slut och ligger i vagnen framför brasan och sover.. EGO! :)

Linda med linnea: hehe ja det var ju liknande nummer ;P

Ska jobba en kväll till nu i dag, sen en till, sen ledig! skönt, då har jag gjort mina 4 dagars arbete, 40 timmars arbete på dom dagarna.. Det är det man brukar jobba på ca en vecka egenligen, men skönt att jobba intensivt och kortare vecka! :)

ne elda var det, börjar ta slut på veden så lär väl pallra mig ut också... blee.


2011-02-18

Skulle ringa fsk, och slog nummret som jag slagit 1025654 ggr om, och rösten säger trevligt : hej, välkommen till transportstyrelsen.
Jag fick panik och la på, stackars henne som svara, om det inte var telefonsvarare vill säga.. hihi Busigt  ;P

Ska ringa o ta bort 5 dagar på min mamma penning, har jobbar dygn nu tills i morse, sen jobbar jag em fre,lör och söndag! Samlar på mig uskados/eskadus ;) precis som alex i solsidan!

håller på att eldar, så jävla kallt :(
med en klängande alexander äre inte så lätt, han har sovit med oss nu i 3 dagar i rad, bara grinar och vill till mamma hela tiden, tror han är lite förkyld och kanske tänderna igen, han har händerna i munnen hela dagarna, men jag sover som en kratta bredvis honom för han snurrar som en galning mellan oss, ligger lixom rakt först, sen ligger han tvärs över sängen så jag och marcus får ligga på någon cm bara ;P haha uuuunge :)
men vád spelar det för roll då, mysigt ändå! bara det inte blir till en vana!

nee ny garderob till alex, aaallt är litet :(




"hejhej"

våran son gör en sylvia vinkning :)
Vi vinkar och säger hejhej, han skiner upp som en sol och vinkar tillbaka, trodde först det var en engångs grej men hela kvällen har vi lekt detta!
Åh min lillfis!

Jobbar i morgon, dygn.
Ska gå o lägga mig nu efter att ha lagat matlådor och så!
Jobbigt att vara borta så länge men vad gör man inte för att få ihop bröd till familjen ;) haha Nja så illa äre inte! Men kul att kunna unna sig lite!

aja, krypa till kojs vare!
Kommer inte till öppnis i morgon alltså, om ni läser detta!

Och för er som brukar vara på sången på fredag, nu på fredag äre stängt! så ni slipper åka i onödan!

Pussokram nattinatt!




allahjärtansdag!

Kan börja med att säga att jag älskar mion familj och mina vänner.
MEN, jag tycker denna dag ändå är så onödig, att man sätter in en dag i kalendern bara för att folk ska köpa massvis, sen så är det ju halva befolkningen som inte kan ta del utav den, dagen gör bara alla singlar som inte vakt att vara det själv deprimerade, borde vara vännernas dag istället, så alla kan ta del av dagen, för man förknippar ju inte alla hjärtansdag ihop med vänner så utan det är ju kärlek!
Jag har karl och så men jag tycker ändå synd om dom som inte har någon en dag som denna för det gör en bara påmind om det..

Aja, lära skriva av mig, nu ska jag ta min suris till son, duger inte att ligga mer, nu ska det stås i mammas eller pappas knä, HELA TIDEN..  :)
kommer även lite nya läten nu, som nana, men ibland låter det som ma ma, hehe men det är väl önsketänkande, mest när han gnäller ;) haha


sandra

hihi menade att du kunde snoka på alla andra i din omgivning, hittade nyss din blogg, visste inte att du hade någon! Följer den på bloglovin nu om det går bra ;P :)
Nej det är absolut inge bråttom med dom små :) Dom gör allt sedan när dom är redo och han är ju så liten sötisen din! :) jaha, läste fel, trodde du skrev att han inte gillade att ligga på mage, men det är ju bra att han gillar båda delarna, alex hade svårt med det en period när han var mindre, eller han gillade mer att ligga på ryggen då.
man ska ju ha dom som barn hela livet lixom :)
kul att ni börjar på öppna tycker jag :) Ju fler desto bättre, sen är det så kul att följa alla små liv! :)
Hoppas ni haft en bra helg, såg dig ute med vagnen och hundar häromdagen :) Vågade inte tuta utifall lillen sov i vagnen! :)
Såg att du grejat med Rivers rum, visst är det kul att inreda åt barn? :) Jag går direkt till barnavdelningarna nu förtiden :P




svar på kommentarer!

Linda: Haha, ja antingen älskar man iphone eller så hatar man dom, sägs det :P

Sandra: Hihi, ne jag har försökt sökt på dig ;) Skaffa facebook så du får snoka i andras liv lite :) hehe
Jadu, han vände sig första gånger när han var 25 dagar, helt sjukt tidigt men det var ju lixom inte med mening så som det är nu.. nu vill han ju någonstans!
Men han var nog 4 månader när han grejja med vändningar oså, men då inte så ofta för att armen är i kläm, men nu när han är 6 månader så rullar hur lätt som helst :) och av viljan att komma åt saker.
Nej det är svårt att vänja dom att ligga på mage tycker jag, speciellt om dom inte legat på mage sedan tidigt.
Alex älskar ju det, men han har krypställning nu och blir så arg för att han kommer ingen vart :P hehe så det blir lugnast om han ligger på rygg ;)
Om du ska träna han o ligga på mage så ställ en spegel framför honom och lägg han på mage :) Det brukar alex tycka är jätte roligt :)




ja, JA så får det bli!

jag ska sälja min telefon och byta mobiloperatör, ska ha en iphone!
Japp, så får det bli! :)

iwillwill iwill! Jag ska också vara en i gänget, gänget cool, gänget som har en cool iphone ;) hahaha
Nu ska jag duscha o sova!

Alex är galen, på engång man lägger han på rygg, det tar en sek så ligger han på mage, nu är man lite rädd när han sover att han lägger sig på mage, men men..
Förut har det tagit ett tag eftersom armen inte hänger med lika bra, men nu, bara svischar över :) Min DUUKTIGA lilla plutttti! <3


träningsvärk!

mm, efter två dagars träning så är mina ben helt slut, men idag kör vi ett till pass och det blir afrikansk dans! Så jäkla kul!
Är så trött och har ingen lust med nåt, vill bara sova känner jag.. men ingen ide att lägga sig då lillen nog snart vaknar.

Idag blir min lillfis 6 månader gammal, oj så tiden går fort.
Ska kika in på lekmer.se och kolla på nå roligt till allahjärtansdag present till han nu :)
tjolahopp!


pulldag!

har sovit elva timmar i sträck, sovit i bilen in till gävle, sovit i bilen hem från gävle och jag är trött ändå nu :(
undrar vad som är fel..

dopklänningen kom i dag iaf :)


projekt avslutat!

kommer ni ihåg att vi satt igen en dörr?
Har tapetserat klart där nu! Vart bra!
Bilder kommer sen, men vill möblera nu nu nu..
men måste upp med nya lister och dra om en elkabel också innan!

i morgon jobbar jag 7-1530, på solrosen i sandviken.

Nu ska jag äta.



svar!

tack för alla fina kommentarer om klänningen :)
Jag älskar den!

Måste rätta ett stavfel i förra inlägget också såg ja, Säljaren ska det stå såklart inte sälgaren! :)


bild på klänningen!


Klänningen, fast banden ska vara i färgen som kommer på bilden nedanför!


Det är en sömmerska som sytt den, hittade den på tradera och sälgaren heter sömmerskafamo.
Klänningen är helt ny och jag älskar den, ååh tänk så fin han kommer vara!


dopklänning.

har köpt en dopklänning till lillen, ååj vad fin den är!
Han kommer stråla i den! mitt lilla hjärtegull!

Idag blire jag och negrerna, afrikans dans! :D haha
Eller snarare jag o linda som ska leka neger! :p

Marcus vräker ur sig idag: nu har valkarna på ryggen försvunnit älskling.
Jag: Tack då vet jag att du stirrat en hel del på mig och konstaterat att jag har valkar... :(
hihihihi


svar på kommenterer

nja jag vet inte varför, ibland har man såna dagar, eller att man gått o samlat på sig massa känslor under ett tag, sen när en sak till kommer så rinner det lixom över och då äre skönt att skrikgrina ett tag så äre bra sen :) haha
Därav det bästa som finns grin filmer ;)

måste visa min facebook underhållning!
Elin Lundqvist
kan det inte göras snygga skor utan massa nitar och annat krimskrams på..? gillar inte att vara rockstjärna varje dag!
Linda Ellbom gillar detta.
    • Johanna Höglund haha :P
      för 7 minuter sedan ·
    • Elin Lundqvist hihi! :)
      för 6 minuter sedan ·
    • Linda Ellbom underbart skrivet :)
      för 4 minuter sedan ·
    • Elin Lundqvist haha underbart skrivet från en underbar person ;) hahah
      för 4 minuter sedan ·
    • Johanna Höglund jag skulle kunna vara rockstjärna varje dag jag ;) hehe
      för 3 minuter sedan ·
    • Elin Lundqvist haha ja men man kan vara det utan att man ser ut som en cowboy med stjänor bak på skorna, eller? ;) så jävla för mkt att gå i såna skor varje dag känner jag :D
      för 2 minuter sedan ·
    • Johanna Höglund haha jo sant de...ibland kan de bli för mycket av de goda ;)
      några sekunder sedan ·
    • Elin Lundqvist precis :) man kan inte kasta ut tv'n från balkongen varje dag! ;)
      några sekunder sedan ·



...

Inte min dag idag! Jag hatar att grina men det är bra att man kan släppa ut skiten någon gång.
Synd att man inte gör det oftare så slipper hela syndafloden komma ut på en gång!
:(

Iaf vart o köpt nya träningskläder, så ikväll ska jag avreagera mig i svett..

För övrigt så har jag så ont i ryggen så det känns som jag ska dö..






Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0