nattkul!

jag låg i sängen och hörde marcus på nedervåningen nysa säkert 10 ggr på raken, jag skickade i väg ett sms som löd:
 - Har du tatt kokain nu igen?
Hörde honom skratta till och fick svaret:
- Mmmm..

jag somna med ett leende på läpparna! :)


Btw, jag kan inte blogga med min iphone, bara rubriker, ingen text, synd!


När man har för mkt hjärnspöken på sin egna tid!

Marcus har tagit med min älskade son på student firande och jag stannade hemma, för det första så hade jag _INGET_ att ta på mig, för det andra så behövde jag lite egen tid, vilket jag kände efter 10 minuter i ensamhet var helt onödigt.
men aaah, nu tänkte jag spy tankar som flyger i huvudet på mig på bloggen som jag har totalt skitit i pga att jag har inget att skriva, men nu ska jag använda det som ett bollplank och skiter därför i om jag inte har några läsare kvar, typ! sååååååååååååååååååååååååååååå, vart ska man börja! :)

Har legat o solat fläsket i solen i någon timme nu och har legat o tänkt, herregud, jag är vuxen nu, jag har egen familj, jag har en son på 10 månader, jag har en karl, jag har ett hus, jag har en stor jävla tomt som jag inte vet vad jag ska göra med, jag har en friggebod, jag har ett garage, jag har egna utemöbler, jag har en redskapsbod, vi har en åkgräsklippare och vi har två katter.. Jaa vad har vi mer, jo vi har en husvagn, vi har en volvo.. Livet är lixom på språng..
poängen med raderna är att jag hinner inte med, vart har tiden tatt vägen, min son börjar snart på dagis och här sitter jag och känner mig som 18 år fortfarande, jag känner mig som rena barnet själv ibland, när man kommer upp i vårat så kallade "walkin", ett rum som en stor jävla garderob som samlar skit och vet inte allt vad vi samlar där, kanske ska öppna ett museum? Jag är som ett barn som inte kan hålla rätt på mig, ligger saker tammefan överallt därinne, jag får ha ordning i oredan typ, häromdagen skulle jag på jobbar fest, jag visste jag hade en liten kuvertväska låg någonstans, fick gå tillbaka in i huvudet och tänka, vart i helvete har jag lagt den väskan i röra, joo just ja, där i en systemkasse under en flyttkarton såg jag den för 1 månad sedan när jag rotade fram en blomspruta som låg i en kasse där osv osv..
Fattar ni, är som ett jävla barn som inte kan ta rätt på saker och ting, var in där en snabbis och skulle ta mig i kragen och sanera skit rummet, tog i så jag tappade balansen och ramlade ner i sängen och i farten råkade jag trycka på 3 avsnitt av solsidan, ooops! Ja ni hör väl?!

Sen, har vi vårt kära extra rum, som är helt klart förtom en list, där har jag börjat möblera, kommer jag något längre? nää för jag hittade väl något annat roligt att böra med, sen har vi köket, där är också klart med rust förutom list (som vanligt), har jag hängt upp hyllan som jag ska ha där? har jag satt upp tavlor eller liknande, nää för det har tonårings elin inte orkar, vart fan är min ork?

Idag skulle jag tvätta sängkläder och hänga ut i solen, så man får lägga sig i gottluktande i kväll, har jag gjort de? Nej, det har jag inte.
Jag skulle banta för helst 7 år sedan, har jag gjort de? Neeej, verkligen inte, snarare tvärt om, har nog gått upp 7 kilo i veckan det senaste året, typ!
Det finns ett ord för såna som mig, slashasar, lata fläskrövade slashasar!

Har sett så många snygga uppklädda affärskvinnor och män dom senaste dagarna, som vart mitt i livet och vissa är inte många år äldre än mig, sitter med sina datorer och iphoner i högsta hugg, snackar 7 olika språk med 7 olika personer runt om sig, knapprar på datorerna samtidigt som dom dricker vin och äter en bit mat och snackar i sin telefon för 8 tusen.. åh hej och hå hur har ni hunnit med, har också en fleratusen kronors telefon men jag äter korv med bröd och dricker mjölk och surfar ut på facebook, typ!

Men det jag kommit fram till tillslut är att jag gjort det mest viktiga jobbet utav dom alla, jag har fött fram ett litet barn, jag har uppfostrat honom till den underbara ungen han är idag, jag har torkat tårar och skrattat med honom, jag har slitit och gråtit men även skrattat dubbelt så mkt!
Det är mitt liv och jag trivs som fisken i vattnet, med lite mer ordning och reda här hemma så förtjänar jag också en laptop och min iphone, kanske också en snygg outfit med min namnskylt och titeln "årets mamma".

Hoppas alla får en bra dag!
Puss





Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0