en fin tanke!

.. var in på affären och handlade mat, sen svängde jag barnvagnen in till annalena på blomaffären och köpte 3 röda rosor med lite glittriga vita kvistar i och ett kort som det står "du betyder väldigt mycket för mig", det ska jag ge till marcus när han kommer hem!
Har varit lite tjaffs och skit som bara vrt onödigt och man har sagt saker som man inte menar, så jag vill göra honom glad! :)
Hoppas att han blir det då, men det borde han ju?! :)
hade vart roligare om han hade kommit hem med rosor till mig, men men man får ta saker i egna händer !
Karlar.. :b

Kyckling i ugn om en stund, ska göra potatisgratäng, kycklingfileer i vitlök och feta kräm och en sallad till, ska även unna mig ett glas svart julmust ;) haha istället för ett glas rött vin. hihi som jag hatar för den delen, jag kommer aldrig bli vuxen :p

Marcus kommer snart hem från att ha vart o köpt gipsskivor, så ikväll blire o skruva upp väggen, jippppi det kom bara 3 månader för sent, men bättre sent än aldrig eller hur? =)

haa, vad ska ni göra på nyår då? Själv har man inga planer :(
kram på er.


HAHAHAHAHAAH

Elin säger: Hitler? :S
Elin fick ett svar av Spåkulan:
En lång smal man med mustache har något att berätta!
    • Elin Lundqvist HAHAHAHAHA skrattar ihjäl mig åt mitt eget skämt!!!
      2 sekunder sedan ·

      Min humor är den bästa!



phuuust!

Oj vad jag donat och OJ vad klockan drog i väg, 0108 i skrivande stund!
började lixom halv tio?!?!?!
Bytt gardiner, strykt och haft mig, bytt duk, plockat i och ur diskamaskinen, plockat in kläder i garderoben, donat och möblerat om i alexanders rum, flyttade ut sängen dit, för att kolla hur det skulle bli, det blev kanon men han var inte redo sa han att sova utan mamma ;) nog för att det bara är utanför dörren, jag ser sängen från våran men nej, han sa så själv! :p
Sen har jag målat lite mer i hans rum, skrev alfabetet med stora bokstäver längs golv listen och även siffrorna 1-9, kommer bilder, vart jäävligt snyggt! Om man får skryta!
Sen har jag tömt alla sopor som finns i hela huset, blöjhinken ALLT, sop tömning i morgon!
Ja, vad har jag mer gjort.. bäddat rent i alex säng, hmm.. tror det inte var nå mer?
Men lite duktig känner jag mig, får väl plocka bort strykbrädan innan jag lägger mig så är jag nöjd! :)

Hoppas ni får en bra natt, en annan kommer somna medans huvudet fortfarande är ovanför kudden :p
hungrig är jag också :/ inte bra att äta mitt i natta! Får hålla mig.
Tja!


nytt liv!

mm, nu efter nyår ska jag börja med mitt nya sunda liv!
Ska inte bli något nyårslöfte för dom håller jag aldrig, utan det ska vara för att jag själv vill må bättre i kropp och psyke!
Lillen ligger och sover i vagnen, har legat ute medans jag drack kaffe med sandra, och nu när vi kom hem så fortsätter han sova fast vi klev upp elva?!?!? Aja, är man förkyld så är man ju.. Stackarn, ingen feber dock utan bara snorig.

Malin kommer snart också, trevligt :)
Säger - välkommen in i röran!
Nu vill jag ha rusten klar!!

Ska gå in på styleroom och plåga mig själv ett tag!
nya blommor i fönstrerna tack, dom ser mer död än levande ut?!


*-*

.. nyss tryckt i mig knappt en halv pizza, så jävla mätt så magen står ut mer än vanligt, ser ut som jag vore gravid igen! Härligt de! :D
Fyndade på rean idag, kläder till alex och mig, jag fick leggins, 2 bhar, 5 tröjor.
Alexander fick en bamse body, som jag tittat på jätte länge, nu var den på rean, 50:-, som hittat. Sen fick han strumpor och så :)

nej nu mys!
Puss


Alexanders första jul!

fick så fina julklappar och tomten var intressant! :)
han fick saker som en bellino fjärrkontroll, en learning puppy som sjunger abc och färger och kroppsdelar osv osv, en balans älg som man sitter på, kläder, en babypulka, en ratt insats och ben till den som man kan gå med den sedan, svårt att förklara vad det är men den är rolig iaf ;P mockasiner, massa bra att ha saker :)
Tusen tack alla!
Sen av oss så har vi köpt  matstol och den kostade ju 600, sen har vi köpt nu en babyvakt, massvis med kläder har han fått, en baby mobiltelefon i figuren patrick, skallra ah hur mycket som helst har han fått iaf :)

Jag fick pengar, häärliga ludna strumpor, lamm skinn/ull tofflor, en prydnads ängel, skohorn som jag hade sagt jag behövde ;), jag och marcus köpte inget i år för vi har lagt 18000 på en ny värmepump, men vi ångrade oss så vi ska köpa en nyårsklapp istället i år :)

Har haft en underbar jul med alla nära och kära och speciellt min lille son! Det var lite för mkt för han dock, med allt folk och ljus och varmt och jävligt :P

Nu ska jag natta kidden :) Puss


babyhoroskop, så kul!

Även Lejonbabyn vill hemskt gärna bli ordentligt bortskämd och ha precis all uppmärksamhet. Det är ett ståtligt barn, som tidigt förstår när man säger vackra saker om honom. Han besitter därför ett stark självförtroende men även en väldig charm som få människor kan stå emot. Ett lejon visar väldigt tydligt vad han vill, med en röst som hörs och inte kan bli ignorerad!

.. som det stämmer på min lilla kille, om man inte gullat med han på en liten stund så kommer lätet ÖÖH, ÖÖH, tills man kommer och gullar och då kommer världens leende!
Och charm har han så det blir över, alla blir tagen av han, läkare, bvc sköterska alla!
Får ofta höra komplimanger som: han är ofärskämt söt, han kommer få många flickor på dom där ögonen osv, och jag kan inte göra annat än att hålla med! :) Om man nu får de?! :)

Går reklam om Arn tempelriddaren och man kan inte låta bli att bli glad, eftersom Alexander heter Arn i andra namn! Min mysis! Passar så bra i det namnet och jag vet att folk reagerar både negativt och positivt på namnet, som tex: VA ARN? ne fy! Och andra åååh fan vad häftigt!
Jag håller mig till as häftigt, ballt och helt underbart! :)

Oj nu blev det mycket skryt, men som sagt det är ju min unge och min blogg :)
Trodde inte man kunde vara så stolt över en liten bäbis, så mkt som man är! Varje leende och varje framsteg, man tar åt sig äran direkt!
Arn Alexander Wikstrand, pusspussss!
Nu lite mellis för lillen här.


lejon barn!

Lejonet behöver mycket kärlek och uppskattning under barndomen, eftersom lejonets barndom påverkar de väldigt mycket när de blivit vuxna. De kommer under barndomen att visa tecken på ett behov av uppmärksamhet och ett behov av att få sin vilja genom. De kan också visa en välutvecklad känsla för rättvisa.

Lejonbarnen är känsliga och de tycker inte om att vara ensamma. De försöker ständigt dra uppmärksamheten till sig. De måste uppfostras med mycket kärlek och intelligens. De har redan som små en utvecklad känsla för rättvisa, som de tillämpar redan som barn.

Lejonbarnen lyckas också styra över sina lekkamrater och de vet hur de blir medelpunkten varje gång.

När det gäller lejonbarn är det inte tillrådligt att de får kritik framför andra. Inte heller får de straffas väldigt hårt. Sådant kan leda till stora konflikter mellan dem och sina föräldrar. De behöver ömhet och tålamod.

Lejonbarn tycker om att leka ute med andra barn och de behöver stort utrymme och stora öppna landskap. Lejonbarn tycker också om att vinna och få sin vilja genom. De kommer att försöka få sin vilja genom vid alla tillfällen: både här det gäller föräldrar, syskon, lärare, kompisar och andra vuxna.

Barndomen har en stor inverkan på deras vuxna liv, varför de behöver mycket kärlek, uppmärksamhet och ömhet från sina föräldrar.

Jag hade önskat att jag hade fått läst babytiden, ska googla!! :)




nytt

ny design, får inte dit bilden bara.. synd!


mysunge!

hoppas på korten idag som man beställt på lillnos!
just nu ligger han på sin lekmatta och försöker krypa, ååh han blir så stooor!
Kaffe och eldar i ugnarna ;) Dan före dan också! :)

Hoppas alla får en god jul, ska leka lite med min son :)

kolla vad liten han var <3


...

ännu en dag att riva ur kalendern.
Allt utom min alexander känns skit just nu, orkar inget skriva för jag vet inte vart jag ska börja!
lär väl ut och hämta ved innan man lägger sig, vill inte vara nere utan alex för han hostar som sjutton, vill höra om han kräks..
nattinatt, hoppas på en underbar morgondag!

Fam. andersson, tänker på er och busan! <3 Att behöva ta bort ett djur är bland det värre, men hon har det bra nu i katthimlen och hon har haft ett sånt fint liv med er alla!
Kram på er!!



.

80 kort beställda på min älskling!
Ska göra ett album, på bara tiden med dig.. Som för den delen vart så otrolig! <3
4 månader och vi har även hela livet framför oss!
Mammas älskade unge, 2010 08 10, Arn Alexander Wikstrand!
Undrar om man någon gång får heta Wikstrand? :) hihihi
Ska be snällt ;)

Nej, nu måste jag nog sova, skulle vara vaken ett tag och elda, har eldat upp köket till 23 grader, men i morgon bitti äre väl 14 grader igen.. fyfan! Hatar vintern!
Sak nog smyghöja elementet, tills vi får våran nya pump!
Sämsta skiten har vi nu, sen kommer värsting pumpen ;) då blire fjutt! :)
Natti natti alla!


sandviken

Ska förmodligen åka in till stan idag och kolla på lite julkläder åt mig och Alexander, jag ska ha röda strumpbyxor iaf.
Alexander ska nog få ha ett par gröna chinos, om jag hittar någon tröja som passar till :) Men på julen ska man vara fin, så vill inte ha en tråkig body, har massvis med skjoror hemma, men dom är så obekväma, det återstår att se! :) finns fina koftor också, ska kolla när jag kommer in! :)
Väntar på att marcus kommer hem från sitt fiske, får se om han fått nå fisk!

Nej nu ska jag nog kolla om man kan slänga upp nåt på tradera, gammalt på väg ut och nytt ska in! ;)




59 frågor i brist på annat :)

1. Hur gammal är du om fem år? 27
2. Vem var den sista du träffade? Alexander
3. Hur lång är du? 165 centimeter.
4. Vilken var den senaste film du sett? the town
5. Vem ringde du senast? Mamma
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? till linda: Jag kommer ska bara klä oss!
7. Vad är dagens planer? Städa, pyssla, mysa
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? ringa
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? skilda
10. När såg du senast din mamma? typ en vecka sedan

11. Vilken ögonfärg har du? Blå, gröna
12. När vaknade du idag? 1030, herregud :S
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja, på sätt o vis!
14. Vilken är din favoritplats? beror på.. svårt
15. Vilken plats föredrar du minst? ockelbo marknaden när det är +50 grader ute ;p
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? förhoppningsvis med min karl o fler barn här i årsunda :)
17. Vad skrämde dig som barn? Att bli gammal, lika nu!
18. Vem fick dig att skratta senast? alex :)
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja, det är 2010 :)
20. Har du stationär eller bärbar dator? laptop

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Beror på
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4 st
23. Hur många landskap har du bott i? Gästrikland
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Ja fy ja
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota på sommaren iaf
26. Är du social? Ja
27. Vilken är din favoritglass? Ben & jerry
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? oj, så mkt :)
29. Tycker du om kinamat? Ja
30. Tycker du om kaffe? Jaa

31. Vad dricker du till frukost? Kaffe
32. Sover du på någon särskild sida? Nej, båda
33. Kan du spela poker? om jag kan, jag kan knappt sluta ;) haha
34. Tycker du om att mysa? Love it!
35. Är du en beroendemänniska? Ja
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? nej? tror inte de
37. Vill du ha barn? ja längtar efter att bli gravid igen, men om något år :)
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? pool

41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, barnkläder & inredning
42. Äger du dyra smycken?  nej faktiskt inte
43. Har du någon gång testat narkotika? nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Kaffe
45. Vem är den roligaste människan du känner? jag :D haha ne jag vet inte, alla mina vänner är roliga på sitt vis! 
46. Välj ett ärr på din kropp? kejsarsnittet.
47. Vad har du för ringsignal? sony ericsons egna, lyxit va? ;)
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? nej :(
49. Flirtar du mycket? Nej
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Har ingen

51. Kan du byta olja på bilen? Nej 
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej, p böter
53. Vilken var den senaste bok du läste? ditt barns första 6 år
54. Läser du dagstidningen? Ibland
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Inte för tillfället
56. Dansar du i bilen? Nej, bara sjunger
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? rockklassiker
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? dopplaner
59. När var du i kyrkan senast? Majkens dop :)




...



Morgon bilder på oss två :) ja nu ser man, det är bara pappa som man vill vara lik ;)


utvecklingsfas!

Tror min lille här hemma har kommit i en ny utvecklingsfas, han är väldigt mammig, vaknade åtta i morse och ville till mig, vi mös och somnade om och vaknade halv elva av att han slet mig i näsan och i håret :) mysigt!
Idag grinar han när jag lägger i från mig han, dregglet rinner och händerna är i munnen, så gav han lite alvedon och det blev bättre, strök alvedonen på tandköttet, tror det är tänder på G.. rinner verkligen ur munnen på han och han ser så plågad ut, fy!
min lille har blivit så stor, sitter nu i knät på mig, behöver inte hålla i honom utan han stöttar sig själv i knät på mig, ååh man blir rörd. Tiden rinner i väg..
Just nu äre händer och fötter som är skit kul, hihi!
Han går fler och fler steg i gå stlolen också :)
Tänkte jag skulle ta en sån där lista av Linda och Sandra, så ni vet att jag har snott den av er mina vänner! ;)

Ska svara på dom ja och dricka kaffet :)
Puss
Jay smith dååånar ur högtalarna också! :)


kommentarer.

tack för er fina :)


för mkt måsten!

Ja, det är för mycket måsten i mitt huvud just nu känner jag.
måste1: OCH PRIO ETT, gå ner i vikt, till start vikten innan graviditeten, fyfarao!
måste2: få orning och klart här hemma, med rust och allt så man vågar bjuda hit folk igen!
måste3: Handla mig en ny garderob
måste4: osv osv osv, det tar aldrig slut.. Och det är ju inte dom enklaste sakerna heller..
Känner inte för att åka till sandviken varje dag för att träna, men har ju iof hela årsunda att gå ut att gå på men hur kul är det då? nej fy! men men måste man så måste man!

Fyy, att denna ständiga stress om vikt ska komma upp i huvudet varje dag, först vaknar man och är glad, sen kommer man in till badrummet och ser äcklet i spegeln, fyfan.. Ursäkta negativa Elin har vaknat upp till liv, men sluta läs här om ni inte orkar med det... mina ord och även min blogg, såå!
Nej jag trivs inte med mig själv, jag klär inte i ett dugg, i morgon ska vi på middag och det är nästan så man överväger att tacka nej pga klädbrist, eller njaa kläder har jag, kommer jag i dom? nje!
Usch, usch!
Egentligen kan jag inte klaga för jag gör inget åt det.. För inget hjälper ju, så mkt som jag promenerat och ätit GI så minskade jag ynka 5cm i midjan, på hur lång tid som helst.. Så jag la ner, så istället har man tryckt lite knäck som man har kokat ihop.. Juletider, fett tider!
Önskar jag bara kunde lobotomera bort den bit i hjärnan som gör att man är så utseende kåt! Livet skulle vara så mkt enklare då.. inte sant?
Visst visst, jag har fött barn för 4 mån sedan, men och, det är det fler som gjort och dom kommer i sina gamla jeans, sina gamla snygga kläder, neej här hemma får man gå klädd som en skitbondläpp!

Nu ska jag upp och trösta min son som verkar vägra sova!
men han är underbar ändå! :) <3


sjuk!

sitter här med feber och halsont, trycker i mig otuggande popcorn för att det ska räffsas upp i halsen på mig, piggelin och halstabletter om vartannat!
Har en tittgande dryg katt bredvid mig som ska sno mina popcorn. Bäst jag inte vänder bort blicken för då klipper hon till! hihi

På tv'n visas fotboll, man utd och arsenal, kul?!




bloggtorka..

förlåt mig!
Jag har verkligen ingen lust att skriva nu, men jag sitter och lyssnar på lillens ljuva stämma till lätet: OH yeeah!
haha!



...

ska jobba ett till dygn i morgon, fan nu äre jävligt mkt känner jag.. Sen SKA jag vara ledig.
Skit jobbigt att vara borta för mkt tycker jag.

Mår illa, eller konstigt har kräkan i halsen och har haft det i flera dagar, får väl se vad som väntar runt hörnet, en maginfluensa kanske?


dygn.

jobbar ett till dygn i morgon, kommer som vanligt sakna ihjäl mig efter min lilla familj.
Men jag måste intala mig själv att dom klarar sig själv, och det gör dom också men ändå.. fyy
Men måste också se till det ekonomiska, lite extra kirr i kassan skadar ju lixom inte och heller inte att Alexander inte blir för fäst vid bara mig, utan att han kan vara ensam en stund med sin pappa och andra :)
DET GÅR BRA ELIN! men kommer gråta när jag kommer hem på söndag, som jag gjorde i onsdags när jag kom hem!
Söndag blire kalas också, smörgåstårta, muuummms!
Väntar på att se vem som ryker från idol och kan säga att jay var bäst som vanligt :) får se vem som åker.. minnah hoppas jag, sen ska jag sova, har så ont i huvudet så det ska bli skönt.
bara lillhjärtat vill somna så :) ligger här bredvid mig och slumrar in, men vaknar nästan direkt.
Han är så go min lille, har blivit så stor. Han var så platt i bakhuvudet ett tag här, men nu lägger jag han på sidan och skippar babysittern, det har börjat växa tillbaka nu ser man, tur!  :)
Nu är han så pass stor så han sitter lixom själv bara man håller händerna på höfterna hans, sitter helt rak i ryggen. duktig liten älskling!
Konstigt, man kan inte sätta ord på hur mkt man älskar som små liven, det är verkligen livet med små barn, att få se dom växa och utvecklas! helt underbart!
Jag trodde aldrig att det skulle vara så här, marcus sa så innan han åkte till jobbet han med, vad gjorde vi innan vi fick han lixom, att inget slår detta! :) Min underbara man!

nej nu idol! Napponappo!
ett filmtips innan bara, bröderna karlsson! Riktigt bra faktiskt, trodde jag inte!



julklappsjakten!

Som varje år så är denna eviga tjat om julklappar, usch jag vet inte vad man ska köpa till folk. Mormor och morfar åker till spanien över jul och så, då blir det 2 mindre iaf. Jag och marcus har kommit överens om att vi inte ska köpa något till varandra utan något tillsammans, något dyrare som man behöver, en ny tv kanske ;)
Alexander ska få en hoppgunga, sån som man sätter i dörrkarmen, sen ska han få en matstol, tråkit jag vet men det behövs, det är ju inte så att han blir gladare av att han skulle få en skoter tex. han förstår ju inget denna jul iaf ;) då passar man på att köpa sånt som han behöver :), lite skallror och nya kläder ska han också få :)

Jag är inne på om jag ska hänga upp ett vitt skynke någonstans, och en fårfäll, knäppa lite bilder som man sedan kan förstora upp, vill så gärna ha iaf en förstoring på väggen på det vackraste man har :) Men helst så vill man ju att han ska kunna sitta, han sitter upp 2 sek så då lär jag vara jävligt snabb ;)
Han har blivit så stark, och den 1 dec så såh han sina fötter för första gången, han satt i mitt knä vänd mot mig, så såg jag hur han spärrade upp ögonen och böjde sig framåt, sen tog han båda fötterna i händerna och satt så ett tag, nu ligger han lixom på rygg och slänger upp fötterna mot ansiktet, så snart kommer det väl att han ligger och suger på foten ;)

Mja, nu vart det bara ett inlägg om min lilla älskling, men som sagt bloggen handlar om mitt liv, och han är mitt liv! :)

Ha en bra dag alla, en annan ska in till stan och handla lite, även lite presenter, ska på kalas på söndag, kan inte skriva vad jag ska köpa utifall dom två tjejerna läser ;)
Idol ikväll, men min storälskling jobbar natt, så det blir myskväll för mig själv..
Skulle ju inte haft något gott att tugga på egentligen med tanke på hur jävlig man ser ut, men äh, vad vore livet utan dom små pralinerna ;) hahah, nu var jag töntig igen! Sån är jag.

hur mår du judith?
Hej på er!
:)


minus!

.. som bara fan! nu räcker det, det får gärna vara 10 minus, men inte 25!!! det är galet!
Kallt kallt som fan, eldar och eldar men fryser häcken av mig iaf!
Tassade ner i köket i morse och där visade mätaren på 14 grader, jippi tänkte man och vela mest lägga sig i ugnen och stekas en timma eller två!

ne nu ska jag se tre kronor igen ;)
.. har inte tittat på några dagar nu, har gruvat mig för sist jag kollade så var bussolyckan, usch, hemskt. vet hur mkt jag grinar osv när det är sånt så jag har skippat det i några dagar nu ;) hahaha töntigt va?
men idag tog jag tjuren i hornen, och jag grät och grät och grät! haha fyfan, tragiskt det låter, som om jag inte hade nåt liv, men joråå det har jag! :D
mihihih
nä elden och trekronor väntar, mors!


9dagar

.kvar tills tillen blir 4 månader, ååh mitt hjärtegull!
Snart jul också, helt otroligt! Första julen som förälder, kan inte fatta det :) !

Ska i väg snart till marcus syrra och fika lite, marcus jobbar dock!
jobbade mitt första dygn i går till idag, jag saknade min familj så jag trodde jag skulle spricka!
När jag kom hem, höll jag min skatt och grät av lycka. Vill aldrig aldrig mer lämna honom igen, marcus hade honom dock men usch vad hemskt det var, hemskare än jag trodde!
Men pengarna måste in på nåt vis, inte sant?! F.penning är inget att leva på ju..
Men nu är man hemma igen och jag tänker nog inte släppa han ut famnen på någon timma förutom när han sover, som nu! :P <3
I morse när man kom in i årsunda visade mätaren på -22 FYFAN!
burr.. Eldning och elementerna på!!!

Ikväll ska jag ta mig en städkväll, när lillen somnat för natten, ska röja!
Ska även in o handla lite julpynt innan jag drar till järbo!

Nää nu ska jag köra min underbara karl till jobbet, han hämtade mig i morse så nu får man ställa upp ett tag! ;) mhihi!
Men vad gör det, när man älskar varandra så högt som vi gör!? :D haha

Öppn f.skolan i morgon och om en vecka ska vi till bvc igen, nyfiiken!
Skulle haft en våg hemma ju!




Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0