morgon!

Ja, god morgon, det första man tar sig an på morgonen denna dag var att slänga alla lillemans kläder in tvätten för han sket ner sig :P Kul start på dagen..
Sen går man ut med soporna och hämtar in tidningen då springer grannkatten och jagar mina katter och slog dom så det såg hemskt ut, jag sprang o jaga kattfan över hela gräsmattan med tidningen efter I MORGONROCK! Katten sprang hem till sig, tur för dig din jävel! :p

Ja, det var min morgon det.
Älskling har somnat i babysittern och jag har druckit mitt kaffe, skulle behöva städa badrummet på övervåningen, men börjar jag med det så vaknar vilden och då får man inget gjort, måste vänta på att marcus vaknar.. Det lär ju dröja!

Haa, vad ska man göra idag då, måste ta en tvätt dag iaf, har så mkt som ligger, man hinner lixom inte md vardagssysslorna ordentligt, sen byter man ju kläder på lillhjärtat hur ofta som helst också och snart kommer ett paket på posten med ännu mera kläder att tvätta åt han, beställde 9 plagg åt han igår :)
Massa barbapapa kläder, mössa, skor, byxor, med mera :) Fining!

Ja där ser man, nu vaknade gossen här, tur jag valde att slöa i soffan med datorn istället för att göra någon nytta ;) mihih.

Idag får man besök av alexanders farfar och Plast farmor, trevligt :)
Måste gå till affären o handla lite också, har fan inget hemma! Massa frukt måste jag ha, måste äta det framför tv'n på kvällarna, istället för en macka eller så.. Det funkar bra!
Mätte mig i midjan nyss, lite slarvigt då jag pratade i telefon samtidigt, men ska mäta exakt igen, såg ut som -1cm till, alltsp 6 cm mindre i midjan!
Så efter graviditeten har jag minskat över 30 cm i midjan och över 10 cm över arslet, även 5 cm över knäna, behövligt!
Blir en promenad idag också, den dagliga! Ska nog gå den längre stäckan idag.. min tå är väl lite bättre iaf, men inte bra! Fyyfan!

Aja, nåt att göra! Ha en bra dag!
Puss0Kram




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elin Lundqvist
Bor: årsunda
Ålder: 23

Övrigt: Mamma till Alexander, inredare av vårt hus, mammaledig och delvis arbetande! Det här är en blogg där jag beskriver mitt liv i både bilder och text.




RSS 2.0